Greetings from NINJA!!!!
Blijf op de hoogte en volg Daisy
25 Februari 2007 | Zuid-Afrika, Richards Bay
Hier nieuws uit Suud-AFrikaaaa :D
het is hier echt onwijs cool, maar o zo zwaar! Sinds ik hier ben, heb ik echt nog geen momentje rust gehad...We moeten om 7u opstaan, dan ontbijten, ochtendactiviteiten, middageten, dan gaan de kids een uurtje siesta houden en ga ik een uur trainen met de lifeguards, daarna middagactiviteiten, het avondprogramma voorbereiden, eten en dan feesten/optreden, whatever...en dan rond een uurtje of 11 of 12 eindelijk een keer naar bed...ben kapot dus! Nu komen er gelukkig een week lang geen kinderen, dus kan ik iedereen hier wat beter leren kennen en even tot rust komen. Internet is hier klote, echt een ramp! Je moet 10min. wachten voordat ie een site opent. Vandaar dat ik waarschijnlijk maar weinig aan deze site zal doen...iedereen die m'n verhalen wil horen moet over een paar maanden maar langs komen :D
Mijn nickname hier is NINJA! iedereen uit NL krijgt een naam die begint met een N. Wilde graag NEMO zijn, maar die hebben ze al een keer gehad...Engels gaat me heel goed af en als ik soms echt niet weet, kan ik het altijd in NL zeggen, want sommige counselors verstaan Afrikaans. Vannacht voor het eerst in het engels gedroomd...zo gek...
Iedere dag als we naar de zee gaan zien we dolfijnen! Zo cool! Maar ze kunnen niet naar je toe komen door de sharknets...en het is maar goed ook dat die er zijn, want alle soorten haaien die er bestaan, vindt je hier! Ook al aapjes gezien...ze zitten hier in de bomen, echt geweldig! Ook mijn minst favo dier heb ik al gezien: slangen :S Die zitten ook overal...kom zo wel stilletjes aan over m'n slangenfobie heen, maar word nog steeds even gek als ik er een zie!
Verder is het hier warm...ontzettend warm...had op internet gekeken hoe warm het zou zijn en dat was rond de 27 graden en dat is goed te doen..dacht ik...jammer genoeg klopte die temp niet helemaal, want het is hier 36graden! Ik moet dus ook snel naar een winkel om shorts te kopen, want heb alleen maar 3-kwart dingen meegenomen! Ben dus ook al verbrand...wat logisch is, want probeer maar een keer NIET in afrika te verbranden!
Sinds de kids weg zijn wordt er megaveel gedronken en is het iedere avond feest...als ik terug kom ben ik waarschijnlijk een volwaardig alcoholist :P Vraag me wel af hoe carnaval is geweest...please tell me all the nasty details guys!!!
Owja, er groeien hier ook ontzettend veel bananenbomen! Er staat een hele grote naast de cabin waar de counselors in slapen en we moeten nog heel even wachten voordat ze rijp zijn, maar dan kunnen we ze gewoon opeten! hoe cool is dat?! Lig je in je bed, steek je je hand uit het raam, trek je een banaan van de boom en eet je em op :D
Ben wel van plan om deze week iets te gaan bezoeken, want beetje zonde om heel de dag op het strand (fantastisch strand by the way, met megagrote golven, dus leer nu te body- en surfboarden!) te gaan liggen...maar moet het allemaal nog even uitzoeken, want we zitten wel behoorlijk in the middle of nowhere, dus moet ergens een auto vandaan halen...
Ga stoppen met m'n verhaal, want we gaan weer surfen!!! Hoop dat ik jullie op de hoogte kan houden van alles wat ik hier doe, maar reken er maar niet op...nog maar 10 weken!!!
Kisses Dees/Ninja!!!!!!
25 Februari 2007 - 13:01
Niek:
BOFFFFFFFKONT!!!!! zeiden papa en ik tegelijk.. pfffh.. JALOEEEEERS!! -
25 Februari 2007 - 13:59
Merel:
fijn dat je het daar zo superdesupergaaf hebt! Carnaval was carnaval(dus gezellig) maar duurde voor de meesten maar tot 24:00 uur vanwege de laatste trein. Toch was dat al wel ok. Elmar en Koen kwam ik om 8:30 's ochtends pas tegen toen ze kwamen binnenvallen(bijna letterlijk) dus die hebben vast meer sappige verhalen.
hejdo, Merel -
25 Februari 2007 - 14:26
Sab:
wowie wat een leuke dingen allemaal en wat een temp, is dus echt wel bikini weer :) En dat 2 maanden alcoholvrij leven, valt dus blijkbaar reuze mee :)En ninja is wel een goede naam voor je!! Jammer dat je niet bij de dolfijntjes in de buurt kan, maar gelukkig dat de haaitjes op afstand blijven!!! Fijn dat je nu even een weekje kan bijkomen en leuke dingen doen!!!
Have fun in the sun!!!
dikke zoen sab -
25 Februari 2007 - 14:55
Ko:
puf puf zwaar en warm tegelijk maar zo te lezen heb je het goed naar je zin leuk om te horen
groetjes ko -
25 Februari 2007 - 15:04
Soof:
hey!! wat een heerlijk enthousiast verhaal!! echt heel gaaf, ben ook jaloers. genietze! -
25 Februari 2007 - 15:33
Wouter:
He dees, het is Ninja geworden, ons verzonnen woord mocht zeker niet??!!
Klinkt allemaal super gaaf, zwaar jaloers. Als je terug bent gaan we zeker kletsen over je waarschijnlijk geweldige tijd.
Veel plezier en een dikke zoen.
Wouter -
25 Februari 2007 - 19:08
Macho:
Netjes hoor !! Ik hou alvast een avondje vrij om met jou en enkele flessen wijn in de woonkamer te gaan zitten chillen en verhalen uitwisselen ;-)
25 Februari 2007 - 19:10
25 Februari 2007 - 21:14
Bi:
Fijn Dees!! surfse:D kus Bi -
26 Februari 2007 - 08:03
Vanes:
Hee dees!
Zo te horen vermaak je je daar wel, super joh!!!
Wij zitten hier fijn in de regen:S
Geniet maar lekker van je weekje vrij! En pas op voor de slangen:D
Kus Vanes -
26 Februari 2007 - 16:27
Jolanda:
He Dees, zo spannend !!
Zorg maar dat je niet opgegeten wordt en tegen m'n trouw weer terug thuis bent ;-)
Groetjes Jolanda -
26 Februari 2007 - 16:29
Didi:
:D Vette shit Dees! -
27 Februari 2007 - 09:23
Tom:
Jeetje, nooit gedacht dat jij ooit nog zo'n onderneming zou gaan doen, daar dacht je vroeger toch heel anders over. Maar wel extreem cool, en jaloers, ja je kan wel zeggen dat ik dat een beetje ben. Maar goed over een paar weken zit ik zelf in Peru, dus ik mag niet klagen. Veel succes met alles wat je aan het doen bent!!
Kus -
27 Februari 2007 - 11:37
Marieke:
Ik ben helemaal niet jaloers hoor.. Getsie, slangen, haaien, en ook nog van die enge grote golven, zodat je wel meot leren surfen... Ben ik blij dat ik hier in de universiteitsbieb zit :P
Geniet ervan!! Het klinkt helemaal geweldig!!!
X Marieke -
27 Februari 2007 - 18:55
Ilona :
watis dat daar gewelligdig als ik dat daar allemaal lees. maar wel warm.je bent wel een geluk dat jij al van dicht bij dolfijnen heb gezien.ik ben een paar weken geleden naar de dokter geweest en ik moet niet geopereert worden,maar lig nu wel 2 weken met mijn 2 benen in het gips,maar de 9 maart mag hij er af maar dan moet ik nog eens een week in het gips,dus dan ben ik weer in orde met de trouw van jolanda hé!
amuseer u nog hé en tot binnen 10 weken
van ilona tante pia en oome marcel -
28 Februari 2007 - 16:35
Roald:
heej daisy.. echt wel leuk omdat allemaal te lezen! ik geloof dat je het wel naar je zin heb haha maar 36 graden is wel wat warm he;)naja heel veel plezier nog daarzo..
xx Roald -
03 Maart 2007 - 12:50
Harry En Familie:
Leuk om je belevenissen eens door te lezen. Fijn dat je het super naar je zin hebt. Nog heel veel mooie avonturen gewenst en blijf er met volle teugen van genieten. Toi toi en groetjes van ons allemaal.